Baby 3-12 md

BABYPORTRÆTTER 3-12 MDR.
Skønne babyer - lige som de er! Din smukke baby i fokus. Vi hygger, nusser og leger. At fotografere babyer er noget af det sjoveste :)

HVORDAN FOREGÅR DET
Jeg fotograferer altid på babys præmisser, det skal være en god oplevelse for alle. En fotografering varer 30 minutter, så skulle der også være god tid til at tø op, hvis der er brug for det :D

HVILKEN ALDER ANBEFALER DU
Alle aldre er skønne! HVIS jeg endelig skal sige noget må det blive 3-4 måneder, hvor de kan ligge oprejst på maven samt 8-9 måneder, hvor de kan sidde selv ude støtte og endnu ikke kravler. Men hver alder har jo sin helt egen charme! Læs mere om de forskellige aldre her og hvad du kan forvente af en fotosession hos mig :)

HVORDAN SER JEG BILLEDERNE
Du vil 1-2 uger efter fotograferingen modtage dit eget private Online Billedgalleri med et skønt udvalg af redigerede billeder. Der bliver som regel 6-8 billeder at vælge imellem, nogle gange bliver der flere.

PRIS
ALLE PRISER finder du her.
KOM-IGEN-RABATPAKKER finder du her.
Husk du kan bestille billeder til den særlige rabatpris inden 4 dage :)

FAMILIEFOTOGRAFERING
Jeg tilbyder ikke familiefotografering.

BOOKNING
Du booker tid via min kontaktformular. Jeg tilbyder kun et bestemt antal baby-pladser om måneden, da jeg går ind for kvalitet og ikke kvantitet. V/bookning vil du modtage en mail fra mig med anden praktisk info. Jeg glæder mig til at høre fra dig :)


FOTOGRAF JANE SØNDBERG
Babyfotograf